BejelentésPROFESSZOR
GONDOLKODVA HALADUNK, HALADVA GONDOLKODUNK!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
A VÁLLALKOZÁSOK INNOVÁCIÓJAHA AZT HISZI, HOGY EGY ÚJ ESZKÖZ VÁSÁRLÁSA INNOVÁCIÓ, AKKOR TÉVED!


Ha a cégtulajdonosok fejleszteni szeretnék vállalkozásukat arról panaszkodnak, hogy túl drága a hitel, ezen kívül nehéz hozzájutni, pénz teremtés nélkül pedig nem tudnak beruházni!


Biztos, hogy a hitel hiánya az innovációs problémák forrása?


Az innováció általában pénzbe kerül, de céget fejleszteni nem csak beruházásból lehet! Ésszerű megoldásokat kínálunk a marketingben, a minőségirányításban és az értékelemzésben! Az igényeknek megfelelő teljesítményfunkciók nyereséget termelnek, ha ésszerű az irányításuk! A felesleges funkciók nem ésszerűek! Lehet, hogy több funkciót képvisel a termék vagy a szolgáltatás, mint amennyit vevőink elvárnak!? Ez költségtöbblet, amit hiába akarunk az árban érvényesíteni, nem kell a vevőnek, nem is akar fizetni érte! A szervezet fejlesztése innovációs terület! A technológia fejlesztése is az. Biztos, hogy ez pénz kérdése?


A legtöbb szervezet nyereségtermelő képessége más, mint amit tagjai tudni vélnek róla. Komolyabban kellene venni végre már, hogy ez nem érzelmi kérdés, hanem számokban kifejezhető állapot, ami ráadásul folyamatosan változhat!


A funkcióköltségek csökkentése számos tényezőtől függ! Az értékek elemzésével szerzett információkra épített vizsgálatok során az értékek menedzselésére, az értékirányításra, az értéktervezésre helyezzük a hangsúlyt, amivel költségeket takaríthatunk meg anélkül, hogy a beruházási költségeket növelnénk. Olyan kiadásoktól szabadíthatjuk meg a vállalkozásokat, amelyek nélkül jobban érezhetik magukat, mert nyereségesebbé válnak. Nem felejthető el az a vállalkozás, amelyik évekig úgy tüntette el a munkája nyomán keletkezett faforgácsot, hogy elégette! Mikor áttért a gáztüzelésű kazánok használatára, a gázkazánjaiban nem tudott megszabadulni a faforgácstól és a fűrészportól. Ezek hő helyett költséget termeltek! Ma már seprűnyeleket, forgácslapokat gyártanak belőlük és értékesítik. amivel nyereséget termel, ami korábban szemét volt! Több gondolkodásba kerül a fejlesztés, mint pénzbe? Igen, ez gyakran így van, de megéri!


ugrás a MARMIN Consulting Kft honlapjára >>
Üzenetküldés
Kérem ingyenes tájékoztatójukat!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!